درباره نشریه

این نشریه از سال 1364 بنام علوم و صنایع کشاورزی ( تمام گرایش ها) به چاپ رسیده است و از سال 1386 به صورت تخصصی بنام حفاظت گیاهان مقالات را به چاپ می رساند.

این نشریه مشکلات و مسائل مربوط به آفات، بیماری ها (نماتدها، باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها)، علف های هرز را پوشش می دهد و علاقمندان را در جهت شناخت و مبارزه با آنها راهنمایی کرده و مسایل به روز را در اختیار آنها قرار می دهد.علاوه بر مقالات پژوهشی، مقالات کوتاه حاوی اطلاعات مفید نیز چاپ می شود.

ناشر و صاحب امتیاز

دانشگاه فردوسی مشهد

شاپا چاپی

4749-2008

شاپا الکترونیکی

زبان نشریه

فارسی همراه با چکیده مبسوط انگلیسی

مدیرمسئول

دکتر رضا ولی زاده

سردبیر

دکتر محمد حسن راشد محصل

درباره نشریه

این نشریه مشکلات و مسائل مربوط به آفات، بیماری ها (نماتدها، باکتری ها، ویروس ها، قارچ ها)، علف های هرز  را پوشش می دهد و علاقمندان را در جهت شناخت و مبارزه با آنها راهنمایی کرده و مسایل به روز را در اختیار آنها قرار می دهد.

سال شروع انتشار

شناسه دیجیتالی مقاله

DOI

دوره انتشار

فصلنامه (4 شماره در سال)

نوع داوری

دو سو ناشناس

سیستم مشابهت یابی

قالب متن مقالات

PDF, XML

اخلاق نشر

این نشریه عضو کمیته بین المللی اخلاق در انتشار (COPE)

مجوز انتشار و حق مولف

International License (CC BY 4.0)

هزینه انتشار

یک میلیون ریال

شبکه های اجتماعی

Linked in, Mendeley, Academia

پایگاههای نمایه شده

DOAJ, Google Scholar, CABI ,ISC

نشانی نشریه

دانشگاه فردوسی مشهد- دانشکده کشاورزی - ص. پ. 1163-91775  - دبیرخانه نشریات علمی- نشریه حفاظت گیاهان

ایمیل نشریه

Jpp1@um.ac.ir

این نشریه  به صاحب امتیازی دانشگاه فردوسی مشهد؛ به‌طور کامل الزامات انتشار دسترسی آزاد را طبق «Creative Commons Attribution 4.0 International License (CC BY 4.0)» رعایت می‌کند. حق نشر برای نویسندگان محفوظ خواهد بود و آنان می‌توانند مقالاتشان را  آرشیوسازی کنند. این بدین معنی است که از این مقالات به‌راحتی می‌توان استفاده کرد؛ مادامی که به آن‌ به‌درستی استناد شود.
  برای جلوگیری از سرقت علمی، این نشریه از سامانه مشابه‌یاب متون علمی همیاب برای مقالات فارسی و از سامانه iThenticate برای مقالات لاتین استفاده می کند.
این نشریه در زمان پذیرش مقاله، هزینه ای به مبلغ یک میلیون ریال دریافت می کند.